Unibet Betaling

Unibet heeft een heel veelzijdig aanbod aan betaalmethoden voor stortingen en opnames. In dit artikel bespreken we de verschillende betaalmethoden die beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers bij Unibet. We behandelen zowel stortingen als uitbetalingen, en geven stap-voor-stap instructies over hoe je geld kunt storten en opnemen. Ook bespreken we de verwerkingstijden en eventuele kosten die verbonden zijn aan uitbetalingen. Na het lezen van deze gids zal het Unibet betaling geen probleem voor je zijn.

UNIBET NEDERLAND WELKOMSTBONUS IN MEI 2024
€50 in free bets

Wed €10 en krijg 5 weddenschappen van €10 op pre-match, live, combi en bet builder weddenschappen. De gratis weddenschappen zijn voor 7 dagen beschikbaar. Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn om de bonus te ontvangen.

Getest en geverifieerd 13 mei 2024
Inhoud

Geld storten bij Unibet

Om te kunnen spelen bij Unibet, moet er eerst geld gestort worden op je account. Er zijn verschillende Unibet betaalmethoden beschikbaar. Nederlandse spelers kunnen gebruik maken van populaire opties zoals iDEAL, Paysafe en PayPal. Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte Unibet betaling, inclusief de minimale en maximale betaling, transactiekosten en de periode/looptijd.

Unibet Sorten – BetaalmethodeMin./ Max. betalingTransactiekostenPeriode/looptijd
iDEAL€10 / €15.000GeenDirect
Paysafe€10 / €15.000GeenDirect
PayPal€10 / €15.000GeenDirect
Creditcard€10 / €15.000GeenDirect
Bankoverschrijving€10 / Geen limietGeen1-3 werkdagen

Uit de tabel blijkt dat Unibet verschillende stortingsmethoden aanbiedt voor Nederlandse spelers, zoals iDEAL, Paysafe, PayPal, creditcard en bankoverschrijving. De meeste methoden hebben geen transactiekosten, wat gunstig is voor jou als speler. De periode/looptijd verschilt per methode, waarbij e-wallets zoals Unibet PayPal en creditcards directe stortingen bieden, terwijl bankoverschrijvingen een langere verwerkingstijd hebben (ongeveer 1-3 werkdagen).

Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden wanneer je geld stort bij Unibet:

 • Spelers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om een account aan te maken en te kunnen spelen bij Unibet.
 • Alle stortingen moeten worden gedaan met een betaalmethode op naam de eigenaar van het account.
 • Het is belangrijk om te weten dat bij het gebruik van sommige stortingsmethoden, zoals creditcards, er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht.
 • Unibet behoudt zich het recht voor om op elk moment limieten of beperkingen op te leggen aan stortingen, evenals de beschikbare stortingsmethoden.
 • Om in aanmerking te komen voor bonussen of promoties, zoals de Unibet bonuscode, moet je mogelijk aan bepaalde stortingsvoorwaarden voldoen.

Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Unibet doorleest voordat je begint met spelen en geld stort. Dit helpt je om op de hoogte te blijven van alle regels en beperkingen met betrekking tot stortingen bij Unibet.

Hoe doe je een storting – stap voor stap

Om een storting te doen bij Unibet, moet je eerst een account aanmaken op Unibet. Zodra je account is aangemaakt, kun je gemakkelijk geld storten met behulp van de beschikbare betaalmethoden. Hier volgen de stappen om een storting te doen bij Unibet:

 1. Log in op je Unibet account.
 2. Klik op de “storten” knop rechtsbovenin de website.
 3. Kies je gewenste betaalmethode, zoals Unibet iDEAL, PayPal of Unibet Paysafe. Unibet betaalmethoden zijn ontworpen om het storten zo eenvoudig mogelijk te maken.
 4. Voer het bedrag in dat je wilt storten.
 5. Volg de instructies op het scherm om de betaling te voltooien.
 6. Zodra de betaling is voltooid, wordt het bedrag direct bijgeschreven op je Unibet account.

Unibet uitbetalen

Je kunt zonder zorgen een opname maken, want je hoeft je niet af te vragen of is Unibet legaal in Nederland. We verzekeren je dat dit zo is. Als je geld wilt laten uitbetalen van je Unibet account, zijn er verschillende methoden beschikbaar om geld op te nemen. In deze sectie vind je een overzicht van de meest gebruikte opnamemethoden bij Unibet, inclusief de minimale en maximale betaling, transactiekosten en de periode/looptijd.

Unibet Uitbetalen – Opname methodeMin./ Max. betalingTransactiekostenPeriode/looptijd
Bankoverschrijving€10 / Geen limietGeen3-5 werkdagen

Uit de tabel blijkt dat Unibet een verscheidenheid aan opnamemethoden heeft voor Nederlandse spelers, zoals bankoverschrijving.

Algemene voorwaarden betreffende uitbetalingen voor Nederlandse spelers bij Unibet:

 • Spelers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om een account aan te maken en te kunnen spelen bij Unibet.
 • Voordat je geld kunt opnemen, moet je je account verifiëren door middel van identiteits- en adresbewijs, zoals een paspoort, rijbewijs of recente energierekening.
 • Het is belangrijk om te weten dat bij het gebruik van sommige Unibet betaling, zoals creditcards, er mogelijk extra kosten door de financiële instelling in rekening worden gebracht.
 • Unibet behoudt zich het recht voor om op elk moment limieten of beperkingen op te leggen aan uitbetalingen, evenals de beschikbare opnamemethoden.
 • Bij het aanvragen van een uitbetaling kan Unibet aanvullende documenten vereisen om de identiteit van de speler en de herkomst van het geld te verifiëren.

Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Unibet doorleest voordat je begint met spelen en uitbetalingen aanvraagt. Dit helpt je om op de hoogte te blijven van alle regels en beperkingen met betrekking tot uitbetalingen bij Unibet.

Geld opnemen bij Unibet – stap voor stap

Om geld op te nemen bij Unibet, volg je de onderstaande stappen:

 1. Log in op je Unibet account.
 2. Klik op “Mijn rekening” in de rechterbovenhoek van de website.
 3. Selecteer “Uitbetalen” uit het vervolgkeuzemenu. Hier begint het Unibet uitbetalen proces.
 4. Kies je gewenste opnamemethode, zoals bankoverschrijving. De beschikbare Unibet betaalmethoden kunnen per land verschillen.
 5. Voer het bedrag in dat je wilt laten uitbetalen.
 6. Volg de instructies op het scherm om de opname te voltooien.
 7. Afhankelijk van de gekozen opnamemethode en verwerkingstijd, ontvang je het uitbetaalde bedrag binnen enkele uren tot enkele werkdagen op je bankrekening of e-wallet.

Hoe werkt geld uitbetalen bij Unibet?

Het opnemen van geld bij Unibet is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. In dit gedeelte bespreken we de belangrijkste zaken met betrekking tot het uitbetalen van Unibet en de beschikbare Unibet betaalmethoden.

Hoe vraag ik een uitbetaling aan bij Unibet?

Om een uitbetaling aan te vragen bij Unibet, moet je eerst inloggen op je account. Ga vervolgens naar de kassier- of banksectie en kies de optie ‘Opnemen’. Hier start je het uitbetaling Unibet proces. Selecteer de gewenste opnamemethode en voer het bedrag in dat je wilt opnemen. Controleer alle ingevoerde gegevens zorgvuldig voordat je de uitbetaling bevestigt. Zodra je de uitbetaling hebt bevestigd, zal Unibet het verzoek verwerken en het geld overmaken. Het uitbetalen Unibet proces is ontworpen om soepel en efficiënt te verlopen.

Wat zijn de verwerkingstijden voor uitbetalingen bij Unibet?

De verwerkingstijd voor uitbetalingen bij Unibet varieert afhankelijk van de gekozen opnamemethode. E-wallet zoals PayPal bieden doorgaans snellere verwerkingstijden, waarbij uitbetalingen binnen 12 uur op je rekening kunnen staan. Bankoverschrijvingen en creditcardopnames kunnen langer duren, meestal tussen de 1 en 5 werkdagen. Houd er rekening mee dat het verificatieproces van je account de verwerkingstijd van je eerste Unibet uitbetaling kan verlengen.

Zijn er kosten verbonden aan uitbetalingen bij Unibet?

Bij Unibet zijn er over het algemeen geen kosten verbonden aan uitbetalingen. Echter, afhankelijk van de gekozen opnamemethode en je financiële instelling, kunnen er toch kosten in rekening worden gebracht. We raden aan om de voorwaarden van je gekozen betaalmethode en bank te controleren om onverwachte kosten te voorkomen. Unibet streeft ernaar om spelers transparante informatie te geven over eventuele kosten die van toepassing kunnen zijn op hun uitbetalingen.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je beter begrijpen hoe het uitbetalingsproces bij Unibet werkt en zorg je ervoor dat je geld op een veilige en efficiënte manier kunt opnemen. Bekijk voor meer analyse en details onze Unibet Review.

Problemen bij Unibet betaling

Hoewel Unibet ernaar streeft om betalingen en uitbetalingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunnen er soms problemen optreden. In deze sectie bespreken we enkele veelvoorkomende problemen en geven we advies over hoe je deze kunt oplossen.

 • Vertraagde of geweigerde transacties

Als uw storting of opname wordt vertraagd of geweigerd, controleer dan of u voldoet aan de minimale en maximale transactiebedragen en of er voldoende saldo op uw account staat. Neem contact op met de klantenservice als het probleem aanhoudt.

 • Problemen met betalingsmethoden, zoals iDEAL of creditcards

Als u problemen ondervindt met specifieke betalingsmethoden, controleer dan of u alle vereiste informatie correct heeft ingevoerd en of uw bankrekening of creditcard geldig en actief is. Neem contact op met uw bank of betalingsprovider voor verdere hulp bij eventuele problemen met de betalingsmethode.

 • Beperkingen op het gebied van transactiebedragen en -frequenties

Houd er rekening mee dat Unibet beperkingen kan stellen aan de hoeveelheid geld die u kunt storten of opnemen, evenals aan de frequentie van dergelijke transacties. Raadpleeg de Unibet voorwaarden voor meer informatie over eventuele beperkingen die van toepassing kunnen zijn.

 • Verkeerde betalingsgegevens

Controleer of je de juiste betalingsgegevens hebt ingevoerd. Een veelvoorkomende fout is het invoeren van verkeerde creditcardnummers, verloopdata of CVV-codes.

 • Accountverificatie

Voordat je een uitbetaling kunt aanvragen, moet je mogelijk je account verifiëren. Hierbij moet je denken aan het uploaden van identificatiedocumenten, zoals een paspoort of rijbewijs, en bewijs van adres.

 • Niet voldaan aan bonusvoorwaarden

Als je een bonus hebt geclaimd met een Unibet bonuscode, moet je mogelijk aan bepaalde inzetvereisten voldoen voordat je je winsten kunt opnemen.

 • Ongeautoriseerde transacties

Als je ongeautoriseerde transacties op je account opmerkt, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice van Unibet om het probleem op te lossen.

 • Technische problemen

Als je technische problemen ondervindt bij het uitvoeren van een storting of uitbetaling Unibet, neem dan contact op met de klantenservice van Unibet voor hulp.

 • Problemen bij storting

Als je problemen ondervindt bij het storten of opnemen van geld bij Unibet, neem dan contact op met hun klantenservice. Ze zijn beschikbaar om te helpen met eventuele problemen en kunnen je begeleiden bij het oplossen van eventuele problemen die je tegenkomt.

Unibet betaling FAQ

Unibet biedt verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDEAL, Paypal, creditcards, en bankoverschrijvingen. Unibet betaalmethoden zijn ontworpen om een breed scala aan opties te bieden aan spelers.

Unibet brengt meestal geen kosten in rekening voor stortingen en opnames. Lees voor de zekerheid even de voorwaarden door.

De verwerkingstijd voor uitbetaling Unibet kan variëren, afhankelijk van de gekozen betaalmethode. PayPal, bieden meestal snellere uitbetalingen (binnen 12 uur), terwijl bankoverschrijvingen en creditcards een langere verwerkingstijd hebben (1-5 werkdagen).

Ja, het is mogelijk om een opname te annuleren zolang deze nog niet is verwerkt. Ga naar je account en bekijk de status van je opname om te zien of annulering nog mogelijk is.

Als je problemen ondervindt bij een storting of opname bij Unibet, neem dan contact op met de klantenservice van Unibet voor hulp en ondersteuning. Ze kunnen je helpen bij het oplossen van problemen.